Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja, Millog Oy Pansio

Haemme Pansion toimipaikkaamme ASENTAJAA.

Tehtäviisi kuuluu Merivoimien alusten monipuolisia kone- ja metallialan korjaus-, huolto-, asennus- sekä muutostöitä.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammattikoulutus sekä aikaisempaa työkokemusta koneiden ja laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustöistä. Hydrauliikan, pneumatiikan ja pienjännitetöiden tuntemus sekä kokemus perämoottoreiden huoltotöistä katsotaan eduksi.

Hallitset perustason tietojenkäsittelyn, olet oma-aloitteinen, huolellinen ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Tässä tehtävässä on tärkeää, että ryhmätyöskentely on sinulle mieluista ja lisäksi tarvitset tehtävässä englanninkielen taitoa.  Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi.
Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Olemmeko me etsimäsi työnantaja? 

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittävän ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Markku Tommilalta puh. 040 315 8415 tai etunimi.sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 29.05.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Asentaja, Millog Oy Pansio

Turku
Vakituinen

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus