Skip to main content

Asentaja reissutyöhön, Mountplan Oy

Haemme nyt asiakkaallemme Mountplanille asentajaa Varsinais-Suomen alueelle sijaitseviin kohteisiin!

Asiakasyrityksemme Mountplan Oy on Ruskolla vuodesta 2000 lähtien toiminut kotimainen metallialan yritys. Mountplan tarjoaa teollisuudelle teräsrakenteiden suunnittelu-, valmistus- ja asennuspalvelua niin kotimaassa kuin ulkomailla. Suunnittelusta ja asennuksista vastaavat kokeneet ammattilaiset. 

Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva sekä hyvän asenteen omaava. Voit olla kokenut metallialan ammattilainen tai uraa aloitteleva koulusta valmistunut, Mountplanilla ollaan valmiita kouluttamaan työhön. Päätyötehtäväsi tulee olemaan rakenneteräksen asennustyöt, hitsaustaito puikolla katsotaan eduksi. Työssä menestyminen vaatii jonkin verran metallialan kokemusta tai koulutusta sekä valmiutta ulkotyöskentelyyn. Piirustustenlukutaito on myös plussaa. Arvostamme erittäin paljon aiempaa kokemusta PK-sektorilla työskentelystä.

Edellytämme sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvakorttia
  • Kokemusta tai metallialan koulutusta (vastavalmistuneet innokkaat tekijät huomioidaan myös)
  • Hyvää fyysistä kuntoa (ulkotyöskentelyä)
  • Oman auton käyttömahdollisuutta
  • Mahdollisuutta reissutyöhön

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Mukavat työkaverit
  • Hyvät työvarusteet 
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Palkkaus osaamisen mukaan ja aloitus heti, syksyllä 2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta https://go-on.fi/tyopaikat/. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Turku / Kirsi Leino arkisin klo 8–16 p. +358 40 7353 975 tai [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti