Skip to main content

Asentaja, Valokuituverkot

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.  

Eltelin Communication-liiketoiminnalla on alan laajin ja kokenein henkilöstö palvelemassa kiinteiden verkkojen toimijoita. Meillä on yhdessä kumppanimme Valokuitusen kanssa käynnissä merkittävä tietoliikenneyhteyksien rakennushanke, jossa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. Rakennamme verkkoa, jonka avulla ihmiset pystyvät entistä paremmin käyttämään niin viihteen kuin työnteon mahdollistavia yhteyksiä kodeistaan käsin. 

Nyt rakentamisen vauhti kiihtyy ja palkkaamme jopa satoja uusia työntekijöitä verkonrakennushankkeiden eri vaiheisiin. Tarjoamme alan osaajille töitä ja urapolun pitkäksi aikaa, joten lue lisää ja liity joukkoomme!

Haemme useita Tietoliikenneasentajia vakituisiin työsuhteisiin vastaamaan jatkuvasti kasvavaan valokuituverkon rakentamisen volyymiimme. 

Asentajien työtehtävät koostuvat monipuolisista valokuituverkon rakentamisen tehtävistä. Työhönottopaikkanasi voi olla esimerkiksi Vantaa, Pirkkala, Jyväskylä, Seinäjoki, Turku tai Kempele. 

Työssäsi pääset osallistumaan  tai osaamisestasi riippuen oppimaan

  • FTTH-liittymäasennukset ja -suunnitelmat pientalokiinteistöillä
  • Valokuituverkon hitsaukset ja mittaukset
  • Jakamojen kalustaminen sekä asennukset
  • Laitetiloilla tapahtuvat asennustyöt sekä laiteasennukset
  • Kytkinten ja päätelaitteiden käyttöönotto
  • Akustojen ja voimalaitteiden asennukset sekä kytkennät

Tehtävään valittava henkilö on joustava, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työssä edellytetään matkustusvalmiutta Suomessa, sillä projektialueiden painopisteet vaihtelevat valtakunnallisesti. Arvostamme myös juostavuutta ja tarvittaessa työskentelyä yrittäjähenkisesti myös iltaisin.

 Vahvaksi eduksi katsomme seuraavat voimassa olevat pätevyydet: alalle soveltuva ammattikoulutus, kokemus yllämainituista osa-alueista (tai osasta niitä), Työturva, Sähkötyöturva, Tieturva 1, EA1 sekä B-ajokortti. Eduksi katsomme myös aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvan ammattikoulutuksen. 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn oman alansa johtavan yrityksen palveluksessa. Saat työssäsi ison organisaation tuen ja mukavat, aikaansaavat työkaverit. Yrittäjähenkiselle todelliselle tekijälle tarjoamme todella kannustavan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 9.10.2022 aikana alla olevan linkin kautta. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Matti Kurkilahti numerosta 040 311 3509, tekstiviesti on hyvä tapa jättää soittopyyntö.

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks 

Instagram: eltelsuomi 

Facebook: Eltel Suomi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja, Valokuituverkot

Vantaa
Pirkkala
Jyväskylä
Seinäjoki
Turku
90440 Kempele
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti