Skip to main content

Asentaja / Vanhempi asentaja / Erillisverkot, Kouvola/Mikkeli


Suomen Erillisverkot -konserni hakee 

Asentajaa/vanhempaa asentajaa Kouvolaan tai Mikkeliin

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. 

Hae meille, jos

  • sinulla on kokemusta ja osaamista tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä, kuitukaapelin käsittelystä, pienjännitetyöskentelystä sekä turvatekniikasta
  • sinulla on myös mastotyöskentelykokemusta
  • olet konkari tai juuri koulusta valmistunut ja sinulla on hyvä uuden omaksumiskyky sekä reipas asenne
  • sinulla on soveltuva ammatillinen koulutus ja vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti.

Asentajan tehtävässä työskentelet tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon. Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee joko Kouvolassa tai Mikkelissä.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä. 

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "KT Asentaja Itä".

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi. Hakuaikaa on jatkettu 30.9. asti


Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot