Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentajaksi Valtralle

”Valtra Inc. kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa. Lue lisää Valtrasta osoitteessa www.valtra.com "

 

Haemme asiakasyrityksellemme Valtran tehtaalle Suolahteen traktoritehtaan kokoonpanolinjalle ja voimansiirtotehtaalle

ASENTAJIA 

eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Asentajana tehtäviisi kuuluu erilaiset kokoonpanotyöt. Työtehtävässä käytät erilaisia koneita ja laitteita. Tämän työn opit vain tekemällä ja siksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Sovit Valtralle asentajaksi, mikäli sinulla on esimerkiksi auton- tai koneasentajan koulutus. Myös harrastuksen kautta hankittu kokemus vastaavanlaisista tehtävistä antaa hyvän pohjan asentajan työhön. Eduksi katsomme myös ajoneuvojen sähkö- ja ohjelmistotekniikan tuntemuksen. Suomen kielen taito on pakollinen.

 

Sinä työntekijänä

Toivomme, että haluat toimia tiimissä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä ja lopputuloksena on huippuluokan kotimainen traktori. Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä sekä tarkkuutta. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet yhteistyökykyinen, joustava sekä asenteeltasi positiivinen.
Kokemustasi tärkeämpää meille on oppimiskykysi, kiinnostuksesi alaa kohtaan ja se, että työkalut pysyvät käsissäsi!

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on sisätyötä valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. Palkkatasomme on erittäin kilpailukykyinen, työpaikkakiusaamiselle Valtralla on nollatoleranssi. Valtra on savuton työpaikka. Työt alkavat syksyllä 2021.

 

 

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/36850604

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentajaksi Valtralle

Jyväskylä
44500 Viitasaari
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti