Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentajia Digital Signage näyttö- projektiin

Oletko etsimässä uutta työtehtävää ja sinua kiinnostaa liikkuva työnkuva? Nautitko projektimaisesta työskentelystä ja siitä, pääset työskentelemään tiiviisti tiimin kanssa? Pysyykö sinulla yleisimmät työvälineet kädessä, esim. porakone ja tykkäät tehdä fyysistä asennustyötä?

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle syksyllä startanneeseen Digital Signage-projektiin Pohjois-Suomen alueelle asentajia. Työtehtäviin kuuluu asennussuunnitelman mukainen digital signage- näyttöjen asentaminen niin lattiatasoon, seinälle kuin kattoonkin sekä asennuskohteen siistinä pito ja suojaaminen esim. asennuspölyltä.

Työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja se edellyttääkin työntekijältä sitoutumista matkustustyöhön sekä joustavaa asennetta. Työskentelyalue on hyvin laaja ja se kattaa Pohjois-Suomen alueen. Työ edellyttää ajoittain useampien päivien yhtäjaksoista työskentelyä työskentelyalueen paikkakunnalla. Olethan siis valmis siihen, että joka ilta ei pääse palaamaan yöksi kotia? Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikojen puitteissa, mutta työpäivien pituutta saattaa venyttää matkustaminen kohteiden välillä. Työpäivän päätteeksi saatetaan siis jo lähteä ajamaan uuteen kohteeseen seuravan päivän töitä varten. Työpäivät sijoittuvat ma-to välille ja perjantai on ns. tuntien tasauspäivä. Työ edellyttää B-ajokorttia ja oma auto on plussaa, muttei välttämättömyys.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta jonkinlaisesta asennustyöstä ja siten myös jo kykyä siistiin asennusjälkeen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja reipas työntekijä, ja haluat saattaa annetut työtehtävät laadukkaasti loppuun saakka. Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot (niin suomen kuin englannin kielellä) ja kykyä työskennellä saumattomasti yhdessä tiimisi kanssa. Sinun ei tarvitse osata suunnitella/aikatauluttaa projektia, mutta koska kyseessä on iso kokonaisuus ja paljon liikkuvia osia, työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja tarkkuutta niin, että varmasti kaikki työtehtävät tulee hoidetuksi. Jos sinulla on valmiiksi työturvallisuuskortti tai henkilönostinkortti, saat näistä plussaa, muussa tapauksessa saat näihin koulutuksen ennen työn aloitusta.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää toukokuun 2022 loppuun. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko). Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään tarvittaessa turvallisuusselvitys.

Aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastattelut Baronalla samantien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 25.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kaisa.yli-rosti@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asentajia Digital Signage näyttö- projektiin

Barona IT
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus