Skip to main content

Asiakashankkija / ajanvaraaja - Aito Sales Oy

Haemme asiakashankkijaa / ajanvaraajaa asiakkaallemme Aito Sales Oy:lle Knitter Business Parkiin Espooseen.  

Työtehtävä:

Asiakashankkijana tehtävänäsi on varata aikoja myyntiedustajille. Työtä tehdään viihtyisissä toimistotiloissa innostavien kollegoiden ympäröimänä. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta, jonka lisäksi on mahdollista kerryttää lisäansiota oman työpanoksen ja suoriutumisen perusteella. Tässä työssä pärjää parhaiten reipas, kunnianhimoinen ja tavoitteellinen henkilö. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, vaan valinnassa painotetaan hakijan motivaatiota oppia uutta ja saada tuloksia aikaan. Tämän vuoksi tehtävä sopiikin erinomaisesti myös alanvaihtajille. Tehtävässä suoriutumisen kannalta vaaditaan sujuvaa suomen kieltä.

Työtehtävät sijoittuvat päiväsaikaan, ja vakiintunut työvuoro tässä tehtävässä on 9-16. Työsuhde solmitaan 6 kk määräaikaisena sopimuksena Uniflexin kanssa, jonka jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa tehtävässä vakituisena Aito Sales Oy:n työntekijänä.

Tehtävässä tarvitaan:

  • Myynti-intoisuutta
  • Rohkeutta tarttua puhelimeen
  • Reipasta asennetta ja päättäväisyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Hyvin kilpailukykyisen palkkauksen, johon on mahdollista vaikuttaa omalla tuloksella.
  • Viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, soita numeroon 040 689 6164. Hausta vastaa HR-konsultti Viivi Chan. 

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Asiakashankkija / ajanvaraaja - Aito Sales Oy

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus