Skip to main content

Asiakasneuvoja


Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa positiivista asiakasneuvojaa Helsingin Vallilaan. Työsuhde kestää marraskuun 2022 loppuun saakka. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin klo 8–18.

Tehtävän kuvaus

Tärkein tehtäväsi on palvella Netsin asiakkaita asiantuntevasti ja tarkasti puhelimitse sekä sähköpostitse. Saat apua osaavalta tiimiltä, ​​joka tukee sinua matkalla yhä vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin yhdessä Pohjoismaiden suurimmista finanssialan yrityksistä.

Haluamme sinut

Toivomme, että sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu kehittyä. Tärkeintä on, että sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja aito kiinnostus uuden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky, ahkera asenne ja luontainen halu palvella asiakkaita ovat menestyksen avaimia tässä tehtävässä. Toivomme, että valittava henkilö puhuu äidinkielenään ruotsia. Muuten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Upean mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä ja tulla osaksi menestyvää asiantuntijatiimiä, jossa on erittäin hyvä tiimihenki ja avoin työilmapiiri. Työ on itsenäistä, mutta osaavan ja auttavaisen tiimin tuki on aina saatavilla. Nets panostaa erityisesti laajaan perehdyttämiseen ja työntekijöiden jatkuvaan kehittymiseen. Tässä tehtävässä saat kattavan käsityksen Netsin toiminnasta. Haluamme saada mukaan parhaat kyvyt, mikä tarkoittaa, että työskentelet kollegoiden kanssa kaikkialla Pohjoismaissa kansainvälisessä ympäristössä. Nets yrityksenä tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata omaa uraasi ja kehittää itseäsi.

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae tehtävää heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen kuitenkin viimeistään 29.5.2022. Valittavalta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Henkilöstökonsultti Ella Rintamäki puh. 030 6090 113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Sijainti: Teollisuuskatu 21

Asiakasneuvoja

Nets Denmark A/S, Suomen sivuliike
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus