Skip to main content

Asiakasneuvoja


Onko sinulla jo kokemusta asiakaspalvelusta ja haluat oppia lisää? Onko intohimosi asiakastilanteiden ratkaiseminen ja erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen? Jos vastasit kyllä ​​näihin kysymyksiin, etsimme juuri sinua!

Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa kahta (2) motivoitunutta asiakasneuvojaa Contact Centeriin Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun saakka (31.12.2022) ja alkaa heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Jatko tehtävässä on mahdollinen. Tehtävä on kokoaikainen (37 h/vko) ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Netsin Contact Centerissä työskentelee noin 30 asiakasneuvojaa ja asiantuntijaa. Nets tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta asiakaspalvelua maksukortin haltijoille, pankeille ja kauppiaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Tehtäviisi kuuluvat 

Asiakasneuvojana sinun tehtäväsi on tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erinomaisella kokemuksella puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Päivittäisessä työssäsi autat, palvelet ja toimit neuvonantajana asiakkaille, sidosryhmille ja työtovereillesi. Tässä tehtävässä työvuorot sijoittuvat välille ma-su 07:00 – 00:00, myöhemmin mahdollisesti myös yöaikaan. Työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä, joka edellyttää hyviä yhteistyö-, päätöksenteko- ja järjestelmätaitoja. Toivomme sinun olevan valmis kehittämään itseäsi ja oppimaan lisää asiakaspalvelusta.

Toivomme sinulta 

  • kykyä kommunikoida asiakkaille sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.
  • asiakaslähtöisyyttä ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • tavoitteellisuuta ja vastuunottoa omasta kehityksestäsi
  • joustavuutta ja positiivista asennetta muutosten suhteen
  • teknistä ymmärrystä ja hyvää järjestelmäosaamista

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ongelmanratkaisutaitoja. Näemme eduksi, jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Tärkeää on myös iloinen, positiivinen ja motivoitunut asenne työhön.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen nopeasti kasvavalla finanssisektorilla. Pääset tekemään vastuullista ja monipuolista työtä hyvien kollegoiden kanssa. Saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhösi sekä jatkuvaa tukea ammattitaitoiselta tiimiltä.

 

Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi CV:si ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sijainti: Teollisuuskatu 21, Helsinki

Asiakasneuvoja

Nets Denmark A/S, Suomen sivuliike
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus