Skip to main content

Asiakasneuvoja

Asiakasneuvoja

Olemme olemassa asiakkaitamme ja heidän tulevaisuuttaan varten.  ”Sinun ehdoillasi” -lupauksen täyttämiseen etsimme määräajalle  kokoaikaisia  sekä osa-aikaisia  innokkaita tekijöitä Postal Service asiakaspalvelu -yksikköömme.  Työ sopii myös esim.opiskelijalle joka on aamuvirkku.  Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut työskentelemään koko vai osa-aikaisesti. Työtä voi tehdä mistäpäin Suomea vaan.

Nautitko ,kun pääset höpöttelemään uusille ihmisille? Hienoa! Palatko halusta auttaa, ratkaista haasteita ja tehdä hyvällä asenteella töitä ja tulosta? Aivan mahtavaa! Oletko oma-aloitteinen ja itseohjautuva? Aina vain parempi! Entä pidätkö vaihtelevista työpäivistä ja uusista haasteita? Hienoa, niin mekin! Älä lopeta tähän vaan jatka lukemista.

Tätä me tarjoamme sinulle:

Koulutamme sinut tehtävään, emmekä lopeta siihen.

Järjestämme sinulle heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen, mutta koulutamme jatkuvasti koko henkilöstöä. Meille on tärkeää, että meillä saa kukin kehittyä sekä työssään ja kokea jatkuvasti onnistumisen tunteita.

Mitä työnkuvasi pitäisi sisällään?

 • Toimit kuluttaja-asiakkaiden tukena tuotteiden ja palveluiden käytössä sekä autat asiakasta suurella sydämellä mahdollisissa häiriö- ja ongelmatilanteissa
 • Vastaanotat asiakkaiden tilauksia
 • Autat asiakasta tilausten ja toimitusten selvityksissä
 • Nautit siitä että saat haastavassakin tilanteessa tuoda iloa asiakkaalle
 • pääsisit osaksi huipputiimiä
 • Mikä on parasta, meillä kannustetaan siihen, että saat olla täysin oma itsesi. Olemme avoimia erilaisille lähtökohdille ja persoonille ja pyrimme luomaan kulttuuria, jossa puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Täällä sinua siis odottelee lämminhenkinen ja kannustava tiimi ja esihenkilöt!

Minkälaisilla ominaisuuksilla meidän mielestämme työssä pääsee loistamaan:

 • Positiivisella, aktiivisella ja palveluhenkisellä asenteella työhön ja elämään ylipäänsä. Emme vain etsi innokkaita ja reippaita tyyppejä, koska niin kuuluu tehdä, vaan todella olemme myös sellaisia
 • Nautit pulmien ratkaisusta
 • Sinulla on aito halu palvella jatkuvasti paremmin
 • Itsenäisellä työotteella ja nopealla päätöksentekokyvyllä
 • Omaksumalla uudet asiat helposti ja tulemalla toimeen tietokoneen ja sen yleisimpien toimisto-ohjelmien kanssa
 • Puhut oman murteesi lisäksi (tai sen kanssa) sujuvaa suomea ja hyvää englantia. Muut kielitaidot, esimerkiksi ruotsi, on eduksi
 • Puhelintyöskentely löytyy aiemmasta työhistoriastasi (tämä on eduksi, ei pakko)

Mätsäsikö? Tule kanssamme luomaan erinomaista asiakaskokemusta asiakkaillemme.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kokemuksestasi ja miksi juuri sinä sopisit tähän uuteen asiakaspalvelun rooliin.

Jos vielä emmit tai kaipaat lisätietoja, sinua auttaa asiakaspalvelun tiimiesimies Inkeri Kemppainen,  inkeri.kemppainen@posti.com

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 28.6 mennessä https://careers.posti.com 

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Asiakasneuvoja

Rovaniemi
Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja