Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ASIAKASNEUVOJA (3hlö) | MIKKELI

Etsimme kolmea (3) ASIAKASNEUVOJAA palvelutiimiin Mikkelin toimipisteelle. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden kehittyä energia-alan osaajaksi! Me Elenialla tarjoamme useille energia-alan yritykselle asiakaspalvelua ja muita sähkömarkkinoihin liittyviä palveluita. Asiakasneuvojan työn arjessa pääset palvelemaan yksityis- ja yritysasiakkaitamme energia-alan kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse.

Työsuhde on alkuun määräaikainen marraskuuhun 2022 saakka ja työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-18 välille. Työskentelemme toisinaan myös iltaisin ja lauantaisin (ilta klo 12-20 ja klo la 8-16), joten toivomme valmiutta myös näihin työaikoihin. Palkka määräytyy Energiateollisuuden toimihenkilöiden TES vaativuustason 3 mukaan.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tässä työssä menestyy loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu tuottaa erinomaista asiakaskokemusta puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisia taustatöitä tehden. Kokemus puhelimesta työvälineenä on eduksi, mutta tärkeintä on, että haluat selvittää asiakkaan ongelman, hoidat sen kerralla kuntoon ja muistat, että hymy todellakin kuuluu äänestä. Arjen onnistumista auttaa, että toimit sujuvasti erilaisten tietojärjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisölle. Tiimimme työtyytyväisuuskyselyyn peilaten, täällä sinua odottaa sitoutunut ja yhteen hiileen puhaltava porukka, joka auttaa sinua kehittymään ja onnistumaan!  Meillä on tiimissä erilaisia työtehtäviä ja vastuita, mutta autamme aina toisiamme ja saavutamme tavoitteet yhdessä. Mikkelin keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimitilassamme työergonomia on hyvin huomioitu ja perehdytysjakson jälkeen, sinulla on osan viikkoa myös etätyömahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 31.1.2022 oheisen hakulinkin kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, tiimin esihenkilö Joanna Tissari on tavoitettavissa sähköpostitse [email protected] ja viikolla 4 myös puhelimitse 050 585 4402 arkipäivisin klo 16-17.

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja suurin energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ASIAKASNEUVOJA (3hlö) | MIKKELI

Mikkeli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti