Skip to main content

Siellä Missä Sinäkin - Taksi Helsinki

Asiakasneuvojaksi Suomen suurimpaan taksien tilausvälitysyhtiöön Taksi Helsingille.

Jos olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka omaa positiivisen ja asiakaslähtöisen palveluasenteen, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset osaksi dynaamista asiakaspalvelutiimiä. Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluvat tilauskyytien vastaanottaminen ja puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelutyö, kuten asiakkaiden sekä kuljettajien neuvonta ja ohjaus.

Taksi Helsingissä pääset osaksi rentoa ja aktiivista työyhteisöä sekä luomaan taksialan parasta asiakaskokemusta. Saat kattavan koulutuksen työtehtävääsi ja ympärillesi mukavan tiimin tuen. Työyhteisössä arvostetaan jokaisen työpanosta ja tehdään töitä positiivisessa hengessä. Viihtyisät ja modernit toimitilat sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa.

Taksi Helsingillä seurataan jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitetään palveluja vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Henkilökunnan kehittäminen on Taksi Helsingillä avainasemassa ja kaikkia kannustetaan kasvamaan ja kehittymään ammatillisesti.

Työvuorot painottuvat arkisin klo 06.00–19.00 välille. Tarjolla on vakituinen työsuhde. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia työntekijöitä, mutta huomioimme myös osa-aikaiset hakijat.

Mikäli nyökyttelit lukiessasi ja uskot, että toisit mukanasi tiimiin positiivista mieltä ja aktiivista työotetta, lähetäthän hakemuksen pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään marraskuun puolessa välissä.

Hausta vastaa HR Solutions Finland, yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Teija Ollikainen 0400 222 602, teija@hrsolutions.fi

Taksi Helsingissä työskentelee noin 100 asiantuntevaa taksihelsinkiläistä. Teemme työtä asiakkaillemme. Maan kattavimman palveluverkostomme avulla olemme läsnä siellä missä sinäkin. Mottomme on ”ilo palvella”. Hae mukaan meidän ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiin!

Asiakasneuvoja

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus