Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja Alma Talentin lehtien asiakaspalveluun

Oletko innokas asiakaspalvelun ammattilainen? Ovatko vahvuutesi asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja nopeat ongelmanratkaisutaidot? Kulkeeko taskussasi Apple- tai Android-laite, jolla surffaat sujuvasti palvelusta toiseen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! 

Haemme positiivista ja tehokasta asiakasneuvojaa Helsinkiin Alma Talentin lehtien asiakaspalveluun vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluu sekä printti- että digilehtien asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten käsittelyä, laskutusta sekä asiakasrekisterin päivittämistä. Työaika on arkisin klo 8.00-16.30 välillä. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai joustavasti tuntityöntekijänä.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Lisäksi olet ulospäin suuntautunut ja Sinulla on positiivinen ja kehittävä asenne työtäsi kohtaan. Edellytämme, että Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvät IT-taidot sekä myynnillinen asenne. Lisäksi odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus digituotteiden asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Tarjoamme turvallisen ja joustavan mahdollisuuden työntekoon sekä toimistolla että etänä. Työpiste on Alma-talossa Töölönlahden puiston reunalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työn tueksi saat modernit työvälineet, kattavan perehdytyksen sekä mahtavat tiimikaverit.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 21.9.2021. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Söderholm, nina.soderholm@almamedia.fi.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Asiakasneuvoja Alma Talentin lehtien asiakaspalveluun

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus