Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja Epic Autokoulu

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa liki kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta.

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Etsimme nyt asiakkaallemme ASIAKASNEUVOJAA autokoulun asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Asiakaspalvelun lisäksi käsittelet autokoulun oppilaiden tietoja ja käytät yrityksen sisäisiä tietojärjestelmiä. Olet myyntihenkinen, et pelkää ehdottaa asiakkaalle lisäpalveluita, kuten lisäajotunteja tai vaikkapa moottoripyöräkorttia! Omaat hyvän pelisilmän, olet huumorintajuinen ja kaikessa toiminnassasi aina asiakaslähtöinen.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä. Plussana myyntihenkisyys, englannin ja ruotsin kielitaito, tietotekniset taidot sekä aiempi kokemus asiakaspalvelusta. Mikään Excel-guru sinun ei tarvitse olla, mutta perusasioiden on hyvä olla hallussa, koska käytät työssäsi yrityksen järjestelmiä sekä sähköpostia. Toivoisimme sinun olevan huolellinen ja täsmällinen, ripeä otteissasi sekä valmis tarttumaan töihin.

Tarjoamme sinulle vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen ja energisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Viikkotyötunnit ovat 20 tuntia/viikko ja työajat sijoittuvat kauppakeskusten aukiolojen mukaan ma-la klo 10-20 välille sekä silloin tällöin su -vuoroja, eli toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työpisteet sijaitsevat Kauppakeskus Hansassa Turussa ja Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Työ sopii myös opiskelijalle.

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Epic Autokoulun omaan organisaatioon.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan nettisivujemme kautta https://go-on.fi/tyopaikat//. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi. Lisätietoja: Go On Turku / Kirsi Leino puh. 040 7353 975.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvoja Epic Autokoulu

21200 Raisio
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti