Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille

Oletko kiinnostunut urheilusta ja hyvinvoinnista? Koetko olevasi innokas, kilpailuhenkinen ja valmis tekemään töitä? Etsitkö vakituista työtä myynnin parissa, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään urallasi? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Haemme asiakasyrityksellemme, Forever Kuntoklubille myyjää Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde solmitaan Forever Kuntoklubin kanssa ja tehtävän palkkausmalli muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Forever kuntoklubeja on Suomessa jo 18 kappaletta ja kasvu on yhä kovassa vauhdissa. Tavoite on kasvaa Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi.

Forever kuntoklubeilla on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Foreverin työntekijöitä yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Forever tarjoaa markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Tehtävässä pääset myymään palveluita monipuolisesta ryhmäliikunnasta uintiin, tutkitusta Fustra yksilövalmennuksesta lapsiparkkiin.

Tärkein tehtäväsi on tukea Foreverin asiakkaita löytämään juuri heille sopivimman tavan liikkua ja saavuttamaan tavoitteensa. Tämän tueksi saat ainutlaatuiset motivointituotteet niin yksilöille kun yrityksille.

Foreverin suurimpia arvoja ovat rehellisyys ja uskollisuus. Yrityksen toiminta perustuu rehellisyyteen, ystävällisyyteen sekä toisten auttamiseen. Antamalla ensin toiselle, se antaa vääjäämättä jotain takaisin.

Jos olet henkilö, jolle muiden auttaminen ja innostaminen on luontaista, voit olla etsimämme henkilö. Toivomme löytävämme aurinkoisen ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, innostuneisuus ja motivaatio riittää, sillä sinua tuetaan ja tavoitteena on kasvattaa sinusta huipputekijä! Tämä työ tarjoaa sinulle loistavan ponnahduslaudan myyntityön parissa!

Kuulostaako tehtävä sinulle juuri oikealta? Jätä hakemus rohkeasti mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jenna.heino@barona.fi

Forever Hämeenlinna Oy

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita aikuisille tarjoava kuntoklubiketju. Meillä liikkuu säännöllisesti yli 20 000 asiakasta kahdessatoista eri toimipisteessä.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Onnistumisella ei ole mitään tekemistä onnen kanssa, vaan teemme kaikkemme sen eteen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille

Barona
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 06.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus