Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Asiakasneuvoja, Ivalo

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme. 

Haemme asiakasneuvojaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Ivalon palvelupisteeseen ajalle 1.6.-30.9.2021.

Oletko sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja halukas jakamaan innostuksesi retkeilyyn ja luontoon? Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat retkeily- ja matkailuneuvonta sekä lupamyynti. Lisäksi osallistut luontoon.fi -verkkosivuston päivitykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta matkailualalta. Työssä tarvitset myös erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsotaan luonto- ja retkeilyharrastuneisuus, hyvä aluetuntemus sekä muu kielitaito, kuten saamen kieli. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta ja taitoa kohdata vaihteleva asiakaskuntamme varmistaen heille onnistuneen vierailun alueella. Työaikamuoto on toimistotyöaika.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa osana mukavaa työyhteisöä. Luonnon arvostuksen lisääminen ja ihmisten kannustaminen vastuulliseen luontomatkailuun on meille tärkeää, toivottavasti jaat nämä arvot myös ja olet mukanamme viestimässä pohjoisen Lapin kohteista. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si. Varmistathan myös, että täytät hakijana vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Tarja Tuovinen, puh. 040 756 9337, tarja.tuovinen@metsa.fi

Asiakasneuvoja, Ivalo

Inari
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus