Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, Liminganlahden luontokeskus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Liminganlahti on kansainvälisesti tärkeä kosteikkoalue, lintuharrastajien paratiisi ja suosittu lähiluontokohde. Luontokeskuksen lintumaailmaa esittelevä, vuorovaikutteinen näyttely houkuttelee lapsiperheitä, koululaisryhmiä ja ulkomaalaisia luontomatkailijoita ympäri vuoden. Sesonkikuukaudet ovat keväisin ja syksyisin lintujen muuttoaikoina.

Haemme nyt joukkoomme asiakasneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaan-Kainuun luontopalvelut  -yksikköön Liminganlahden luontokeskukselle 1.6.-31.10.2021 (5kk).

Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluu asiakasneuvonta, luonto-opastuksen ja -opetuksen suunnittelu sekä käytännön toteutus yhdessä luontokeskuksen muiden toimijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi osallistuminen näyttely- ja tapahtumatoimintaan, viestintään (mm. Luontoon.fi -sivujen päivitys, esitteet ja someviestintä) ja asiakasseurantaan. Rokuan ja Perämeren kansallispuistojen sekä Oulujärven retkeilyalueen asiakasneuvonta ovat myös osa luontokeskuksen toimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään toisen asteen koulutusta soveltuvalta alalta, esiintymisvarmuutta ja kokemusta asiakaspalvelusta, asiantuntemusta linnuista ja luonnosta, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä yleisimpien tiedonkäsittelyohjelmien hallintaa. Työssä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan kokemus asiakaspalvelutyöstä ja opastuksesta, Liminganlahden ja Pohjois-Pohjanmaan muiden luonnonsuojelu- ja retkeilyalueiden tuntemus sekä kokemus Metsähallituksen tietojärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Asiakasneuvojana työskentelet mukavien työkavereiden ja vierailijoiden parissa vaihtelevissa tehtävissä, joissa pääset yhdistelemään työtä ja kiinnostustasi luontoa, tapahtumatuotantoa tai someviestintää kohtaan. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Työaikamuoto on jaksotyö, johon sisältyy viikonlopputyötä. Vapaapäivät (1-3/vko) vaihtelevat. Pääsääntöisesti työaika on klo 10-18.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Haastattelut pidetään 11.5.2021.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa  asiakaspalvelupäällikkö Irja Leppänen, puh. 040 687 6625 (tavoitettavissa 21.4. ja 28.4. klo 10-12 ) ja  luontokeskuksenhoitaja Ulla Matturi, puh. 040 129 3557 (tavoitettavissa 22.4. klo 10-12 ja 26.4. klo 14-16).

Asiakasneuvoja, Liminganlahden luontokeskus

91900 Liminka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus