Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, Luontokeskus Naava, Pyhätunturi (2 paikkaa)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Oletko sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja halukas jakamaan innostuksesi retkeilyyn ja luontoon? Onko some hallussasi ja kirjoitatko mielelläsi? Luontokeskus Naava on yksi Suomen vilkkaimmista luontokeskuksista, ja hakee nyt joukkoonsa vahvistusta määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme nyt joukkoomme asiakasneuvojaa (2 paikkaa)  Lapin luontopalvelut -yksikköön luontokeskus Naavaan Pyhätunturille, ajalle 15.6.-31.10.2021  ja 15.6.-15.12.2021.

Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat opastus ja neuvonta, osallistuminen tapahtumien toteuttamiseen ja viestintään, kokoustilajärjestelyt, asiakasseuranta, lupa- ja tuotemyynti sekä alueen matkailuneuvonta. Päivittäiset tehtäväsi vaihtelevat, ja saatat esimerkiksi opastaa kokemattoman matkailijan lähireiteillemme, vastailla kysymyksiin alueen geologiasta tai kalastuslupa-asioista ja kaikkea siltä väliltä. Toinen tehtävistä painottuu viestintään, verkkosivujemme sisältöjen päivittämiseen ja reittikuvausten kirjoittamiseen.

Molemmissa tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa vähintään toisen asteen koulutusta, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsotaan kokemus viestintätehtävistä, matkailualan tuntemus sekä luonto- ja retkeilyharrastuneisuus. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, asiakaslähtöisen asenteen ja kykyä kohdata vaihteleva asiakaskuntamme varmistaen heille onnistuneen vierailun alueella. Työaikamuoto on jaksotyö, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa osana mukavaa työyhteisöä. Luonnon arvostuksen lisääminen ja ihmisten kannustaminen vastuulliseen luontomatkailuun on meille tärkeää, toivottavasti jaat nämä arvot myös. Näin voit ylpeänä viestiä Pyhä-Luoston kansallispuistosta ja muista puistoalueemme kohteista. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään  25.4.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Katja Heikkinen, puh. 020 639 7042.

Asiakasneuvoja, Luontokeskus Naava, Pyhätunturi (2 paikkaa)

98500 Pelkosenniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus