Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, Motonet Turku

Hei Sinä palveluhenkinen ja innokas asiakaspalvelun osaaja! Haluatko päästä työskentelemään ihmisten parissa jatkuvasti kasvavassa yrityksessä? Miltä kuulostaa työpaikka, jossa pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi yhdessä loistavan tiimisi kanssa? Tässä voi olla tilaisuutesi!

Etsimme asiakkaallemme Motonet Turkuun iloisia ja palvelualttiita asiakasneuvojia. Turun yksikkö palvelee kaikkien Motonet-tavaratalojen asiakkaita, minkä vuoksi työ sisältää monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutehtäviä. Työ on osa-aikaista, ja tunteja kertyy viikossa 20-30h. Työvuoroja on tarjolla aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivaatiota kehittyä myyntityössä. Tartut työhösi innostavalla asenteella, olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Työtä tehdään ison tiimin kanssa, minkä vuoksi tässä työtehtävässä hyvät tiimityötaidot ovat tärkeitä. Myös someosaaminen katsotaan eduksi, sillä asiakkaita palvellaan eri kanavissa. Edellytämme tehtävässä suomen kielen taitoa, ja ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä ja uudistuvassa työpaikassa. Sinulle annetaan kattava perehdytys työtehtävään, ja tueksesi saat ammattitaitoisen 30 henkilön työtiimin. Tästä työstä saat loistavaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntialalle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Teija Hakanen (teija.hakanen@motonet.fi)

Hae paikkaa viimeistään 17.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: peppi.torkkeli@barona.fi

Motonet Turku

Motonet on kotimainen autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike. Yritys on perustettu v. 1989 ja sen toiminta alkoi v. 1990 Turussa. Motonet on suomalainen perheyritys ja se on vuosien varrella laajentunut ympäri Suomen.. Sillä on yhteensä 35 tavarataloa, joista 34 sijaitsee Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa. Sen tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta, veneilyyn ja kalastukseen. Laajasta valikoimasta löytyvät varaosat yli 600 erilaiseen automalliin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakasneuvoja, Motonet Turku

Barona
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus