Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, Ylä-Lapin luontokeskus Siida

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme asiakasneuvojia määräaikaisiin työsuhteisiin Ylä-Lapin luontokeskukseen Siidaan Inariin.

Oletko sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja halukas jakamaan innostuksesi retkeilyyn ja luontoon? Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat retkeily- ja matkailuneuvonta sekä Metsähallituksen asiakaspalvelu Siidan väistötiloissa peroskorjausvuoden aikana. Tarjoamme seuraavanlaiset määräaikaisuudet:

1) asiakasneuvoja, alkaen 7.6.2021, työsuhteen kesto n. 2 kk.

2) asiakasneuvoja, alkaen 7.6.2021, työsuhteen kesto n. 4 kk

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta matkailualalta. Työssä tarvitset myös erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsotaan luonto- ja retkeilyharrastuneisuus, hyvä aluetuntemus sekä muu kielitaito, kuten saamen kieli. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta ja taitoa kohdata vaihteleva asiakaskuntamme varmistaen heille onnistuneen vierailun alueella. Työaikamuoto on jaksotyö, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa osana mukavaa työyhteisöä. Luonnon arvostuksen lisääminen ja ihmisten kannustaminen vastuulliseen luontomatkailuun on meille tärkeää, toivottavasti jaat nämä arvot myös ja olet mukanamme viestimässä pohjoisen Lapin kohteista. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si. Laita hakemukseen myös kumpaa tehtävää ensisijaisesti haet.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Tarja Tuovinen, puh. 040 756 9337, tarja.tuovinen@metsa.fi

Asiakasneuvoja, Ylä-Lapin luontokeskus Siida

Inari
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja