Skip to main content

Asiakasneuvojia Henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden päivittäisasioinnin tehtävien parissa itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Työtehtävä sisältää OP:n asiakaspalvelun puhelinlinjaan, verkkoviesteihin ja chattiin vastaamista, ensisijaisesti työ painottuu puhelintyöskentelyyn. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva sekä tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on sinulle arkipäivää. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskohtaamisissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Suhtaudut suureen oppimäärään innostuneesti ja haluat rohkeasti ottaa myös uusia työtehtäviä haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn henkilöasiakkaiden päivittäisasioinnin tehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpisteesi voi sijaita Tampereella, Kuopiossa tai Joensuussa.

Työt alkavat elokuun puolivälissä ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä täysille viikkotunneille (37,5 h/vko), mutta myös osa-aikaisesti työskenteleminen on mahdollista. Perehdytysjakso työskennellään kuitenkin kokoaikaisesti, perehdytys kestää kahdeksan viikkoa. Perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin asiakaspalvelussa klo 8–22 välille ja lauantaisin klo 7–18 välille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2022. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Viivi Leskiseltä 050 560 8045, [email protected] (20.7. asti) tai Niklas Eklundilta 050 910 0844, [email protected] (29.7. asti).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti