Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvottelija

Haemme uusiin kampanjoihin asiakasneuvottelijoita. 

Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin vakituisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät "keikkaluontoisesti", tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä - annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Kysy myös kesätyötä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa päivävuoron osalta Jarkko Piispa ja iltavuorosta Mika Yläkäs, puh. 045 7731 3707. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä: https://www.sm-mega.fi/2018/08/02/asiakasneuvottelija-paiva-ja-iltavuoro-5/?paikk=Kotka#hakemus

 

Avainsanat: myynti, myyjä, asiakaspalvelu

Asiakasneuvottelija

Kotka
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus