Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvottelija

Haemme uusia asiakasneuvottelijoita KUUSANKOSKEN toimistoomme.

Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat sekä kannustavan palkkauksen. 

Päivävuorossamme työskennellään pääosin vakituisesti. Tehtävänäsi on myydä puhelimitse Alma Talentin tuotteita ja palveluita; ammattikirjoja, digipalveluita sekä buukkauksia. Monet myyjistä ovat kouliintuneista myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät "keikkaluontoisesti", tehden pätkän sillon tällöin. 

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä - annamme työhön tarvittavan koulutuksen. 

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan, johon pystyt työlläsi itse vaikuttamaan. Päivävuorossa maksamme kokoaikaisille 9€/h takuupalkan, jolloin voit rauhallisin mielin keskittyä tekemään parhaasi. Voimme myös räätälöidä työajat elämäntilanteesi mukaan.

Soita ja kysy lisää, puh. 045 7731 3739 päivävuoro myyntipäällikkö Arto Forsström tai iltavuoro yhteyspäällikkö Merja Sallinen. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä: https://www.sm-mega.fi/2019/01/31/asiakasneuvottelija-paivavuoro-5/?paikk=Kuusankoski#hakemus

 

Avainsanat: myynti, myyjä, asiakaspalvelu

 

Asiakasneuvottelija

Kouvola
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus