Skip to main content

Asiakasneuvottelija

Palkkaamme uusia asiakasneuvottelijoita Riihimäelle. 

Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin vakituisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua, mutta myös opiskelujen ohella. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät "keikkaluontoisesti", tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä - annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Mahdollisuus myös etätyöhön / hybridiin sekä kesätyöhön.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mauri Korhonen, puh. 045 7731 3621. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Asiakasneuvottelija

Riihimäki
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Kesätyö, Vakituinen

Julkaistu 25.04.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus