Skip to main content

Asiakasneuvottelija

Haemme Urjalan kasvavaan myyntitiimiin uusia asiakasneuvottelijoita.

Oletko vailla kokopäivätyötä, osa-aikatyötä tai pientä lisäansiota eläkkeen lisäksi? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Tehtäväsi on myydä puhelimessa asiakasryhmille kohdennettuja tuotteita ja palveluita. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin ja nykyaikaiset työvälineet.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Aiempi telemarkkinointikokemus huomioidaan, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutamme tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Maksamme sinulle takuupalkan 9€/h tai kannustavan provision myyntituloksesi mukaan. Hyvänä myyjänä pääset helposti takuupalkan yli hyville ansioille. Työsuhde on vakituinen ja työaika on ma-pe klo 8.30 - 16.00.

Mahdollisuus myös etätöihin/ hybridiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa myyntipäällikkö Suvi Laakso, puh. 044 434 7318. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Avainsanat: myynti, puhelinmyynti, asiakaspalvelu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvottelija

31760 Urjala
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 26.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti