Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspäällikkö

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme asiakaspäällikköä Varsinais-Suomen alueelle.

TOIMENKUVASI

Asiakaspäällikkönä toimit osana kunnianhimoista myyntitiimiä, jolla on aito halu voittaa. Voittamisen mahdollistajana sinulla on Cramon johto sekä muu joukkue, joka koostuu mm. toimipisteissä sekä asennuksessa työskentelevistä cramolaisista. Työssäsi tuotat asiakkaillesi parhaat ratkaisut asiakaslähtöisesti, rakentaen pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä tuot omalla ammattitaidollasi aitoa lisäarvoa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • aktiivinen myyntityö olemassa oleville asiakkaille
  • uusasiakashankinta
  • oman asiakassalkun myynnin kehittäminen ja henkilökohtaisten tavoitteiden seuraaminen
  • päivittäinen yhteydenpito asiakkaisiin ja heidän rakennushankkeisiinsa omalla myyntialueellasi

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Ollaksesi aito cramolainen sinun tulee olla tiedonhaluinen, aktiivinen ja kilpailuhenkinen. Tekemisestäsi paistaa suunnitelmallisuus ja pystyt tekemään tarvittaessa myös rohkeita päätöksiä. Ymmärrät myös, että raportointi on sinulle työkalu ja osaat hyödyntää sitä työssäsi.

Lisäksi odotamme sinulta

  • myyntikokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
  • kaupallista tai teknillistä koulutustaustaa
  • innostunutta ja myynnillistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa
  • mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta:Attitude, Boels As One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!   

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.6.2021 oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Lauri Aaltonen, puh. 044 4606 238.

 

 

 

Asiakaspäällikkö

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus