Skip to main content

Asiakaspäällikkö, Teollisuusmyynti

Oletko kiinnostunut haastavasta työstä asiakkaiden parissa? Haemme asiakaspäällikköä teollisuusmyyntiimme Pohjois-Suomeen Kemin alueen teollisuusprojektiin. Asiakaspäällikön roolissa toimit osana valtakunnallista teollisuusmyyntitiimiä ja olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

TOIMENKUVASI

Asiakaspäällikön tehtävässä vastaat myyntialueesi myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kuten asiakkaiden, toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko myyntitiimin työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamisessa.

Työtehtäviisi kuuluu 

 • Merkittävien kansainvälisten ja kotimaisten teollisuusasiakkuuksien kehittäminen ja uusasiakashankinta
 • oman asiakassalkun myynnin kehittäminen nimetyssä tai nimetyissä projekteissa ja henkilökohtaisten tavoitteiden seuraaminen
 • päivittäinen yhteydenpito asiakkaisiin ja heidän projekteihin omalla myyntialueellasi
 • Rakennat yhdessä palveluverkostomme kanssa ratkaisukokonaisuuksia asiakkaillemme
 • Koko myyntitiimin tavoitteiden saavuttamisen tukeminen omalla työpanoksellasi   
 • Yhteistyön ylläpitäminen useiden Cramon eri toimintojen kanssa

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

 • myyntikokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
 • kaupallista tai teknillistä koulutustaustaa
 • teollisuuden toimintatapojen ja prosessien tuntemusta
 • kokemusta kansainvälisestä kaupasta
 • innostunutta ja myynnillistä työskentelyotetta
 • hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
 • mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta:Attitude, Boels As One sekäCommitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!   

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2021 oheisen hakulinkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa teollisuusmyynnin johtaja Heikki Suhonen, puh. 040 540 1545.

 

Asiakaspäällikkö, Teollisuusmyynti

Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 08.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus