Skip to main content

Asiakaspalvelija

Hei sinä asiakaspalvelun ammattilainen tai tulevaisuuden tähti, etsimme juuri sinua!

Yhteistyökumppanimme Matkahuolto hakee nyt aktiivista asiakaspalvelijaa, joka on valmis palvelemaan Matkahuollon asiakkaita positiivisella otteella.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

-Asiakaspalvelua

-Lähetysten vastaanottoa ja lähetystä

-Pakettien siirtoa ja eteenpäin laittamista

Työ arkisin tapahtuvaa vuorotyötä, jossa työvuorot ajoittuvat klo 06.30-19.00 välille. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana työntekijän ja Adeccon välille vuokratyösuhteena. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on AKT TES; in mukaisesti ja sovittavissa myös osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Odotamme hakijalta:

-Aktiivista asennetta

-Vuorovaikutustaitoja

-Suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa

-Oma-aloitteisuutta

-Joustavaa ja positiivista työotetta

Sinulla ei tarvitse olla koulutusta alalta, etsimme ensisijaisesti oikeanlaista tyyppiä ja koulutamme uuden henkilön tehtäviin. Kuitenkin alan työkokemus ja koulutus antavat hyvät valmiudet tehtävässä toimimiseen.

Mikäli etsit töitä asiakaspalvelusta ja tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta, haethan mukaan jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 30.9.2021. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana. Mikäli haluat tehtävästä lisätietoja, voit olla yhteydessä Adeccon Pauliina Rintala-Dimiciin (0401495197 tai pauliina.rintala-dimic@adecco.fi).

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Asiakaspalvelija

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus