Skip to main content

Asiakaspalvelija, Dermoshop, Korsnäs

Haemme Dermoshopille

ASIAKASPALVELIJAA

osaksi verkkokauppamme asiakaspalvelutiimiä, joka palvelee asiakkaita puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse suomeksi ja ruotsiksi.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua ja käyttää tietojärjestelmiä, nopeutta ja tarkkuutta, mutta ennen kaikkea iloista asennetta. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kaupallista tai kauneudenhoitoalan koulutusta, erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa ja vähintään hyvää ruotsinkielen osaamista. Koulutamme sinut tehtävään ja tuotteisiimme, mutta alan tuntemus on luonnollisesti eduksi.

Työyhteisömme kokoontuu pääkonttorillamme Korsnäsissä, mutta työtä voi tehdä osan viikkoa etänä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8.00-16.00, mutta asiakaspalvelu tarvitsee tekijää myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten välillä työvuoroja on myös silloin. Työsopimus laaditaan työntekijän sekä Dermoshop Oy välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuussa ja on toistaiseksi voimassaoleva.

Dermoshop Oy on yksi Suomen johtavista kosmetiikka-alan yrityksistä sekä verkkokaupan pioneereista. Suomen lisäksi Dermoshop toimii Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Yrityksen pääkonttorilla Korsnäsissä sijaitsevat kaikki yrityksen keskeiset toiminnot, kuten asiakaspalvelu, tuotekehitys, oma laboratorio ja logistiikkakeskus, josta toimitetaan kuluttajille n. 1000-2000 lähetystä päivässä.

Edellytämme sinulta

Erinomaisia suomen kielen kirjallista taitoa
Aurinkoista asiakaspalvelu taitoa
Ongelmanratkaisukykyä
Vähintään perustason tietoteknistä osaamista

Tarjoamme sinulle

Koulutuksen työtehtäviin
Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
Hyvät henkilöstöedut
Hyvät työkalut sekä äärimmäisen kauniin työmiljöön Korsnäsin merellisissä maisemissa

Arvostamme

Vähintään hyvää ruotsin kielen osaamista
Koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta kosmetiikan alalta

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meitä kiinnostaa erityisesti aikaisempi kokemuksesi asiakaspalvelusta ja/tai kosmetiikka-alalta. Tuothan hakemuksessasi esille myös kielitaitosi, sekä teknisten taitojesi tason.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna ja jatkoon valituille lähetetään kutsu sähköpostitse.

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Asiakaspalvelija, Dermoshop, Korsnäs

Pohjanmaa
66200 Korsnäs
Vakituinen, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus