Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelija Gigantti Contact Care Center

Haemme energisiä ASIAKASPALVELIJOITA Gigantin asiakaspalveluun Helsingin Pitäjänmäelle!

Työtehtävän kuvaus

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaat Gigantin valtakunnallisesta asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostilla.  Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan palveluneuvoja vastaa asiakasyrityksen puhelinlinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut sekä tarjoaa ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille. Työpaikka sijaitsee Gigantin Contact Care Centerissä Helsingin Pitäjänmäellä.

Työt alkavat palkallisella koulutuksella tiistaina 18.1.2022. Työsuhde kestää 31.8.2022 saakka. Määräaikaisuuden jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Työssä menestyy henkilö, joka on sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Hektiset työpäivät edellyttävät hyvää paineensietokykyä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Gigantilla pääset osaksi viihtyisää työyhteisöä sekä kannustavaa tiimiä.

Mitja, palveluneuvoja, Gigantti Contact Care Center:
- Aloitin työskentelyn Gigantissa Uniflexin kautta palveluneuvojana kesällä 2017. Sen jälkeen työllistyin suoraan työsuhteeseen Gigantille. Parasta työssäni on se, kun saa hankalan tilanteen ratkaistuksi ja asiakkaan hyvälle mielelle. Lisäksi huipputyökaverit piristävät tietysti työpäivää! 

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan palkallisen 3 viikon perehdytyksen
- Monipuoliset työtehtävät
- Joustavan työvuorosuunnittelun
- Viihtyisän työympäristön, jossa kaikilla oma työpiste sähköpöydällä
- Motivoivan bonusjärjestelmän
- Hyvät etenemismahdollisuudet 

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja luontevaa ongelmanratkaisukykyä
- Hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja ja nopeaa oppimiskykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta etua
- Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Jatkohaastattelut järjestetään joulukuun loppupuolella, kuitenkin ennen joulua. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, soita numeroon 040 689 3200. Hausta vastaa HR-konsultti Julia Tähtinen. 

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Asiakaspalvelija Gigantti Contact Care Center

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus