Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelija

Intohimoinen, ketterä, laadukas – Intergalactic Solutions toimii bisneksesi laukaisualustana uusiin sfääreihin!

Intergalactic Solutions on v.2019 perustettu yritys, jonka missiona on luoda asiakkailleen lisäarvoa ja tehdä se tähtitieteellisen upeasti. Yrityksen laukaisujoukoissa ja etulinjassa toimii kolme kaverusta, joille taivaskaan ei ole rajana, kun puhutaan myynnin tekemisestä.

 

Haluaisitko työskennellä osana intohimoista, energistä ja eteenpäin menevää tiimiä? Nautitko nopeatempoisesta työstä asiakkuuksien parissa? Haluaisitko päästä kasvamaan ja kehittymään b2b- ammattilaiseksi? Hienoa, lue lisää!

 

Etsimme nyt Intergalactic Solutionsille

 

ASIAKASPALVELIJAA

 

puhelimitse tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön, Helsinkiin.

 

Tehtäviisi kuuluu Suomen suurimpiin yhtiöihin kuuluvan yrityksen b2b-asiakaspalvelutehtävät. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse, kartoitat heidän tilanteensa ja pyrit tunnistamaan asiakkaiden joukosta tyytyväiset sekä tyytymättömät asiakkaat. Kartoituksen perusteella johdat siitä toimenpiteet eteenpäin. Kyseessä ei siis ole puhelinmyyntityö vaan asiakkaan tilanteen kartoittaminen puhelimitse.

 

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, ystävällistä ja ihmisistä kiinnostunutta asennetta sekä valmiutta tehdä kokopäivätyötä. Työkieli on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Eduksi on myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä.

 

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Intergalactic Solutions tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden työllistyä jatkossakin, mikäli olet kiinnostunut heidän muista asiakasprojekteistaan. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle kesätyöksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, määräaikaisen työsuhteen kasvavassa startup-yrityksessä. Osaavat ja innostuneet kollegat tukevat sinua tällä kiertoradalla ja et jää yksin avaruuteen. Urakehityksesi voi myös lähteä rakettimaiseen nousuun, koska Intergalactic Solutions kasvaa ja kasvun myötä syntyy tarvetta uudenlaisille positioille. Työaikasi on ma-pe klo 8-16, pieni liukuma on mahdollinen. Töitä tehdään joko viihtyisässä toimitilassa Helsingin Kalliossa sekä joustavasti etätyönä.

 

Tehtävässä on tuntipalkkaus 12,99 €/tunti ja provisiota maksetaan sen mukaan, miten tavoitat asiakkaasi. Provisioiden kanssa sinulla on mahdollisuus päästä jopa 3000 €/kk ansiotasoon.

 

Haluaisitko lähteä mukaan tälle rakettimatkalle?

Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Miia Peltonen p. 050 563 6047 arkisin klo 10-14 välillä.

Toivoisimme hakemustasi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian.

Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään ripeästi, jos sinäkin olet.

 

Go On Helsinki toimii Integalactic Solutionsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Intergalactic Solutionsin omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

 

 

Asiakaspalvelija

Uusimaa
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus