Skip to main content

Asiakaspalvelija Kokkolan Matkahuoltoon

Hei sinä asiakaspalvelun ammattilainen tai tulevaisuuden tähti, etsimme juuri sinua!

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Matkahuollolle Kokkolaan asiakaspalvelijaa, joka on valmis palvelemaan Matkahuollon asiakkaita positiivisella otteella.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

-Asiakaspalvelua

-Lähetysten vastaanottoa ja lähetystä

-Pakettien siirtoa ja eteenpäin laittamista

Työtä on arkipäivisin ja työvuorot ajoittuvat toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Määräaikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille vuokratyösuhteena vuoden loppuun asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on AKT TES:n mukaisesti.

Odotamme hakijalta:

-Aktiivista asennetta

-Vuorovaikutustaitoja

-Suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin osaaminen plussaa

-Oma-aloitteisuutta

-Joustavaa ja positiivista työotetta

Sinulla ei tarvitse olla koulutusta alalta, etsimme ensisijaisesti oikeanlaista tyyppiä ja koulutamme uuden henkilön tehtäviin. Kuitenkin alan työkokemus ja koulutus antavat hyvät valmiudet tehtävässä toimimiseen.

Mikäli etsit töitä asiakaspalvelusta ja tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta, haethan mukaan jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 17.8.2022. Ole kuitenkin nopea, sillä hakijoita käsitellään jo hakuaikana. Mikäli haluat tehtävästä lisätietoja, voit olla yhteydessä Adeccon Jenna Sikströmiin (040 194 8229 / jenna.sikstrom@adecco.fi) tai Samuli Mäki-Rajalaan (040 557 4829 / samuli.maki-rajala@adecco.fi).

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenna Sikström, jenna.sikstrom@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelija Kokkolan Matkahuoltoon

Kokkola
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti