Skip to main content

Asiakaspalvelija, Reinin Liha Oy

Reinin Liha Oy on helsinkiläinen Kesproon kuuluva liha-alan yritys, joka palvelee asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia lihatuotteita.  Jatkuvasti kasvavassa markkinassa tarvitsemme juuri sinua tehostamaan toimintojamme asiakassuhteisiin!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä osana ammattitaitoista ja suurella sydämellä työtä tekevää porukkaa? Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työtä hyvillä työajoilla sekä loistavalla sijainnilla? Nyt on tilaisuutesi päästä työskentelemään perinteikkään liha-alan yrityksen asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin Helsingin Tukkutorille!

Työssäsi tulet vastaamaan tilausten vastaanottamisesta sekä myynnistä puhelimitse ja sähköpostilla, nykyisille ja uusille asiakkaille. Työssä onnistut parhaiten, jos sinulla on  aikaisempaa historiaa lihatuotteiden kanssa. Omalla asiantuntemuksellasi pystyt luomaan asiakaskokemuksesta onnistuneen ja laadukkaan. Mikäli aikaisempaa liha-alan tuntemusta ei ole vielä ehtinyt kertymään, kiinnostus ja halu oppia lisää auttavat! Työssä saat heti aluksi kattavan perehdytyksen työhön sekä lihatuotteisiin.

Työssä käytetään päivittäin myös tietoteknisiäjärjestelmiä, joten aikaisempi tausta järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työajat ovat maanataista perjantaihin klo 8-16. Työhön etsitään pitkäaikaista tekijää.

Mitä odotamme hakijalta:

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä

- Liha-alan tuntemusta tai kiinnostusta oppia!

- Suomen ja englannin kieli

Mitä tarjoamme ja palkka:

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa työympäristössä osana mahtavaa työporukkaa! Työsuhde solmitaan aluksi puoleksi vuodeksi Eezyn kanssa, mutta sen jälkeen työntekijän on mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille. Eezyllä työskennellessäsi me pidämme sinusta huolta ja työssäsi sinua tukee asiakasyrityksen edustajan lisäksi Eezyn henkilöstökonsultti. Eezyn kautta sinulle avautuu koko laaja työpaikkatarjonta myös tulevaisuudessa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin!

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Lahti
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 468 3481 (arkisin klo 9-15)
sini.lahti@eezy.fi

www.eezy.fi

Asiakaspalvelija, Reinin Liha Oy

Eezy Oyj
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Tampere
Eezy Oyj
Järvenpää
Eezy Oyj
Ikaalinen