Skip to main content

Asiakaspalvelija Sauna & Spa -osastolle, saunaravintola Meri, Vaasa

Etsimme marraskuussa avautuvan saunaravintola Meren Sauna & Spa osastolle tehopakkausta monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tarjolla on vakituinen työsuhde upouudessa saunaravintolassa mahtavassa työporukassa.

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät olohuone, maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen saunaperinne ja herkullinen ruoka. Sauna- ja spa-osastolla on mahdollisuus nauttia länsirannikon upeimmasta merinäköalasta saunoen, raikkaaseen meriveteen pulahtaen tai samppanjalasin kera lounge-tilassa vilvoitellen.

KETÄ ETSIMME?

Etsimme reippaalla ja asiakaspalvelualttiilla asenteella varustettua tehopakkausta, joka loistaa pienen paineen ja kiireenkin keskellä. Saunaravintola Meren Sauna & Spa osaston asiakaskunta on monipuolista aina yksittäisistä asiakkaista suurempiin kokoustaviin kansainvälisiin yritysryhmiin. Tästä syystä etsimämme henkilö omaa erinomaiset organisaatio- ja vuorovaikutustaidot. Pystythän myös palvelemaan asiakkaita suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Asiakaspalvelijan tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että jokaisen Spa-vieraan vierailu sujuu viihtyisästi. Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu mm. asiakkaiden vastaanottaminen, anniskelu sekä tilojen siisteyden ja järjestyksen ylläpito.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa työkokemusta asiakaspalvelu- ja/tai ravintola-alalta. Ratkaisevaa on kuitenkin joustava ja innokas asenne sekä aito hymy, joka ei hyydy haastavissakaan tilanteissa.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme sinulle uniikin työtehtävän, jollaista ei toista Vaasasta löydy. Asiakaspalvelijan tehtävässä olet osa saunaravintola Meren työporukkaa ja pääset kokemaan ja oppimaan uutta, toteuttamaan itseäsi sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tarjolla on marraskuun alussa alkava vakituinen osa-aikainen työsuhde, minimissään 90h/3vkoa. Työsuhteessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus on neuvoteltavissa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan ja työntekijän välillä, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus siirtyä talon omille kirjoille myöhemmässä vaiheessa. Kaikille saunaravintola Meren työntekijöille kuuluu henkilökuntaedut kuten henkilökuntahintaiset ruoka- ja juomatuotteet sekä tapahtumat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valinnat tehdään heti oikein tekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelija Sauna & Spa -osastolle, saunaravintola Meri, Vaasa

Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti