Skip to main content

Asiakaspalvelija, Tuningkauppa.com

Asiakkaan toiminnan kasvaessa etsimme heille nyt vahvistusta asiakaspalveluun!

Tuningkauppa.com on autovarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Asiakkaille toimitetaan laadukkaita tuotteita nopealla aikataululla kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksen vahvuuksia on oma erittäin kattava varasto, pitkä yhteistyö kansainvälisten toimittajien kanssa sekä kokenut oma asiakaspalveluhenkilöstö. Tuotevalikoimassa on reilusti yli 3000 tuotetta. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi autoliikkeiden, -varustelijoiden ja korjaamoiden kanssa. Omasta varastosta löytyy yksi Suomen suurimmista saksalaisten autojen sekä hyötyajoneuvojen lisävarustevalikoimista.

Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Etsimme innokasta työntekijää, jonka ensisijainen tehtävä on asiakaspalvelu, myöhemmin painottuen Ruotsin kielellä tehtävään asiakaspalveluun. Työpäivä koostuu kanssakäymisestä asiakkaiden kanssa, verkkokaupan tilausten ja lähetysten käsittelystä, yrityksen asiakaspalvelun hoitamisesta sähköpostilla, Whatsappilla ja puhelimitse. Myös varasto ja muut yrityksen päivittäisten asioiden hoitoon liittyvät tehtävät tulevat tutuiksi. Valittu tekijä tulee olemaan osa pientä ja toimivaa kasvavaa tiimiä. Rooli tiimissä on keskeinen. Etsimme tiimipelaajaa, jolla riittää intoa oppia ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tuningkauppa.comissa henkilöstöstä pidetään huolta ja aidosti tavoitteena on, että töissä on mukava olla ja maanantaikin tuntuu juhlapäivältä.

Työhön tulet saamaan kattavan perehdytyksen. Vahva Ruotsin kielen taito hakijalta tulee löytyä ja englannin kieltä käytetään myös, johtuen kasvavasta kansainvälisestä asiakaskunnasta. Työtehtävässä painotus tulee myöhemmin olemaan enemmän Ruotsin kieltä vaativissa tehtävissä. Työpäivät ovat välillä hektisiä, joten paineensietokyvystä ja hymystä kiireen keskellä ei ole haittaa. Hakemamme henkilön ei tarvitse olla valmis alan konkari, vaan aito kiinnostus asiakaspalveluun ja halu oppia ovat ensisijaisen tärkeitä asioita. Myöhemmin osittainen etätyö tai työskentely Seinäjoen seudulla on mahdollista. Tällä hetkellä työpaikka sijaitsee Alavudella.  Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin 8–17 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi. Lisääthän hakemukseen ansioluettelon, palkkatoiveen sekä mahdollisen suosittelijan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Asiakaspalvelija, Tuningkauppa.com

63300 Alavus
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus