Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelijoita Forenomin Outbound-tiimiin Joensuuhun

Etsimme joukkoomme Baronan Joensuun palvelukeskukseen rohkeita ja itseohjautuvia tyyppejä, joille ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luominen on tärkeää!

Outbound -tiimissä tärkein tehtäväsi on toimia myynnin tukena ja tarjota laadukkaita asiakaskohtaamisia. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus, jonka luomisessa sinulla on tärkeä rooli.

Työ ei ole perinteistä puhelinmyyntiä - tässä tehtävässä tärkein taitosi on keskustelun myötä kartoittaa asiakkaan tilannetta ja kertoa Forenomin palveluista, sekä luoda asiakkaalle hyvä mielikuva yrityksestä. Kontaktoit asiakkaita proaktiivisesti ja tehokkaasti, mutta sinulla ei ole myyntitavoitteita. Tärkeintä on jakaa tietoa Forenomin palveluratkaisuista!

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Toivomme, että olet itseohjautuva sekä haluat antaa parhaasi. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet dynaaminen, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia.

Olisitko sinä tiimimme puuttuva palanen?

Tarjoamme osa-aikaisen ja projektiluontoisen työsuhteen, jossa tunteja on noin 25 h/vko, ja työn kesto on noin 3-4kk. Tehtävässä on mahdollisuus jatkaa Forenomin asiakaspalvelutiimissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuussa.

Työaika sijoittuu arkisin klo 8-17 välille. Palkkaus on AsTe-tes:in mukainen tuntipalkka + tehokkuusbonus, joka määräytyy työssä suoriutumisen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Ensimmäisen haastattelukierroksen teetämme videohaastattelun muodossa, joten seuraathan sähköistä postilaatikkoasi.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sakran.nuojua@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelijoita Forenomin Outbound-tiimiin Joensuuhun

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja