Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelijoita Keski-Suomen Aluetaksille

Keski-Suomen Aluetaksi on vuonna 1993 perustettu yhtiö ja he tarjoavat kuljetuspalveluja koko Keski-Suomen alueella. Yritys välittää monipuoliset sekä erityisosaamista ja -kalustoa vaativat taksipalvelut, kuten koulutaksit ja paarikuljetukset. Välityksessä on 200 taksia ja joukko kasvaa koko ajan. Olisitko juuri sinä heidän tiiminsä puuttuva palanen?

Etsimme asiakkaallemme ASIAKASPALVELIJOITA osa-aikatöihin kesän ajaksi.

Olet etsimämme henkilö, jos etsit osa-aikatyötä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta puhelintyöstä. Jos sinulta löytyy reipasta asiakaspalveluasennetta, omaat selkeän puhelinäänen ja olet valmis työskentelemään joustavasti mihinkä vuorokauden aikaan tahansa, olet juuri se oikea henkilö tiimiin. Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten taksitilausten vastaanottaminen ja niiden välittäminen semel- välitysohjelmalla.

Odotamme sinulta:

  • Tietoteknillisiä taitoja
  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Kykyä oppia järjestelmät nopeasti
  • Paineensietokykyä
  • Itsenäistä ja tunnollista työskentelyotetta

Työsopimus solmitaan Go On:n kautta kesäkauden ajaksi. Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 23.5.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Asiakaspalvelijoita Keski-Suomen Aluetaksille

Jyväskylä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja