Skip to main content

Asiakaspalvelualan timantteja Telialle Fuengirolaan

Haaveiletko urasta ulkomailla vakaassa suomalaisessa yrityksessä? Tahdotko kehittää asiakaspalvelutaitojasi, kasvaa myynnin ammattilaiseksi sekä halutessasi edetä urallasi vastuu tehtäviin? Kiinnostaako sinua pitkäaikainen työ, jossa työskentely myös etänä on mahdollista?

Jos nyökkäsit kaikkiin, saatat olla tiimimme tuleva jäsen!

Me Baronalla, Fuengirolan palvelukeskuksessa, toivomme löytävämme joukkomme vahvistukseksi motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita asiakaspalvelualan ammattilaisia Telian tiimiimme! Mikäli tunnistat itsesi, mutta et vielä koe olevasi rautainen ammattilainen, ei hätää! Me koulutamme sinut tulevaan työtehtävään ja annamme kaikki eväät kehittyä työssä ja edetä uralla.

Oletko motivoitunut ja valmiina lähtöön Espanjan auringon alle? Etsimme sinua, myyntihenkistä asiakaspalvelijaa, Telian tiimiimme Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin superosaajaksi. Myyntiä suoritamme mm. tuottamalla loistavaa asiakaskokemusta kuluttaja-asiakkaalle. Työsuhde on mahdollista solmia kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi, oman tilanteesi mukaan.

Tehtäväsi meillä asiakaspalvelussa

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Palveluneuvojanamme sinä tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Tehtäviisi kuuluu myös varmistaminen, että asiakkaalla on juuri hänelle oikeat Telian tuotteet ja palvelut käytössä.

Asiakkaat siis ottavat sinuun yhteyttä, ja erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Tarjoamme työntekijöillemme säännöllistä koulutusta ja ennen kaikkea meillä työskennellesäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa urallasi!

Sopisitko tiimiimme?

Jos uskot timanttiseen asiakaskohtaamiseen ja asioiden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen sekä omaat myyntihenkisyyttä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin erittäin tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja käytät järjestelmiä sekä tietokonetta sujuvasti. Arvostamme englannin kielen taitoasi ja ruotsin kielen osaaminen on eduksesi, muttei välttämättömyys.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis paketti sinun ei tarvitse olla. Opetamme ja ohjaamme asiakaspalvelun ammattiin sekä myyntihenkiseen toimintaan. Tärkeintä on sinun oma asenteesi ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Työsuhde on kokoaikainen ja työaika 39 tuntia viikossa. Pääasiassa työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00-23:00 välille. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti niin halutessasi.

Maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa, joka perustuu paikalliseen telecenter-alan työehtosopimukseen. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi baronalaisten yhteisöä

Meillä Baronalla on Fuengirolassa yli 240 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset virkistystoimintamme. Annamme myös informaatiota Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.

Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Kaipaatko uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi! Olemme sinuun ensin yhteydessä sähköpostitse, joten seuraathan sähköistä postilaatikkoasi. Haluatko tietää tehtävästä lisää; Tiimiesihenkilö Carita Räihä vastaa kysymyksiisi numerosta 050 322 1963, arkisin klo 13–17.

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sanni.silkkari@barona.fi, 044 491 4673

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelualan timantteja Telialle Fuengirolaan

Barona Fuengirola
29640 Fuengirola, Málaga
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus