Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalveluassistentti Intersport Finland Oy, Oulu

Intersport Verkkokaupan Asiakaspalveluassistentti Oulu

vakituiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen

Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Innostutko asiakkaiden auttamisesta, ajatteletko luovasti ja onko sinulla sana hallussa? Haluatko monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi vaihtelevissa tehtävissä? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

 

Intersport Verkkokauppa etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Ouluun asiakaspalveluassistenttiä, joka tarjoaa erinomaista kirjallista asiakaspalvelua kanavissamme. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tehtävä sisältää sekä asiakaspalautteeseen vastaamista että sidosryhmien viestien muokkaamista asiakkaitamme varten. Yhdessä kanssasi asiakaspalvelua tarjoaa asiakaspalvelukoordinaattori sekä ulkoistetun asiakaspalvelun tiimi, jonka puolesta ylläpidetään mm. puhelin- ja chat-palvelua. Tehtävään liittyy jatkuvaa kommunikointia verkkokaupan muun henkilöstön kanssa. Etenkin yhteistyö verkkokaupan varaston sekä ulkoistetun asiakaspalvelun kanssa on tiivistä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

 

Odotamme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Energistä, innovatiivista ja dynaamista työskentelyotetta

- Tarkkaa kirjallista ilmaisua. Kykenet myös muokkaamaan omaa kirjoitussävyäsi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

- Hyvää paineensietokykyä.

- Erinomaisen suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaamista. Venäjän osaaminen on etu.    

- Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta asiakastiedon käsittelyä vaativassa työssä

- Kykyä pitää langat käsissä etenkin kiireisinä kampanja-aikoina

- Yhteistyökykyä ja positiivista asennetta

- Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja verkkokaupan toimialalta lasketaan eduksi

- Zendesk –järjestelmän tuntemus on myös hakijalle etu

 

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Työssä menestyminen edellyttää organisointitaitoa ja kykyä omaksua uusia toimintamalleja välillä hektisessäkin toimintaympäristössä. Välillä tilauksia on paljon, joka vaatii tehokasta, nopeaa ja tuloksellista työskentelytapaa.

 

Tarjoamme sinulle:

- Näköalapaikan monikanavaisessa liiketoimintaympäristössä Suomen suurimmassa urheilukaupan ketjussa

- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lähellä asiakasrajapintaa

- Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen

- Sporttisen ja hyvän työympäristön

- Keskon henkilökuntaedut

 

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

 

Lähetä hakemuksesi 21.4.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Saastamoinen: [email protected].

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalveluassistentti Intersport Finland Oy, Oulu

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti