Skip to main content

Asiakaspalveluinsinööri pientalohankkeisiin

Asiakaspalvelija, tule meille asiakaspalveluinsinööriksi auttamaan asiakkaitamme Designtalojen, Ainoakotien ja Finnlamelli-hirsikotien sujuvassa toteutuksessa.

Asiakaspalveluinsinöörinä työskentelet laadukkaiden kotiemme toteutusprojekteissa asiakkaan tukena. Autat osaltasi rakennushankkeitamme onnistumaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Vastaat asiakkaan kysymyksiin, autat, tuet ja neuvot asiakasta projektin edetessä.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun ohella lisä- ja muutostöiden käsittely sekä projektien aikataulujen seuraaminen. Varmistat, että suunnitelmissa otetaan varmasti huomioon asiakkaan tarpeet ja toteutettavissa olevat toiveet tulevan kotinsa suhteen. Toimit asiakkaan luottopakkina ja yhteyshenkilönä rakennusprojektin työmaavaiheeseen saakka, jolloin rakentamisen projektipäällikkö ottaa vuorostaan pallon.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • Tarkkaa ja tehokasta työotetta
  • Halua ja kykyä hoitaa asiat kerralla kuntoon
  • Kykyä ymmärtää rakennepiirustuksia/rakentamiseen liittyviä dokumentteja
  • Kykyä hahmottaa suurempia asiakokonaisuuksia

Rakennusinsinöörin/-teknikon koulutus tai käytännön työkokemus pientalotyömailta ovat tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeämpää on halu oppia uutta ja palvella asiakasta laadukkaasti alusta loppuun.

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit osana energistä asiakaspalvelutiimiä. Mukavan työyhteisön lisäksi saat alati kehittyvän konsernin edut vahvojen brändien parissa.

Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Oulunsalossa, Alajärvellä tai Vantaalla.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä pikimmiten CV ja hakemus palkkatoiveineen, kuitenkin viimeistään 30.9. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelun kehityspäällikkö Katja Lepistö, puh. 040 193 7509.

 

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.