Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelukoordinaattori, Maler Oy, Ylivieska

Haemme asiakasyrityksellemme Maler Oy:lle kahta ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA Ylivieskaan

Maler Oy on suomalainen perheyritys ja sisustusrakentamisen edelläkävijä, jonka toimitilat sijaitsevat Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Päätoimialana on valmistaa puusta ja MDF:stä sisustus- ja rakennustuotteita sekä kuiviin että kosteisiin sisätiloihin jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteita ja toimintaa kehitetään jatkuvasti ajanhenkeen sopiviksi ja uusia trendejä seuraten. Maler Oy haluaa tarjota asiakkaille uusia, viimeistelyä helpottavia sekä korkealaatuisia vaihtoehtoja sisustukseen ja rakentamiseen. Maler Oy:llä on Avainlippu-tunnus merkkinä vastuullisesta suomalaisesta työstä. Maler Oy:llä työskentelee n.80 työntekijää.

Asiakaspalvelukoordinaattorina työtehtäviesi pääsisältö on asiakastilausten vastaanottaminen ja niiden syöttäminen toiminnanohjausjärjestelmään. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tuotannonsuunnittelun kanssa asiakkaiden tilausten toimitusaikojen varmistamiseksi. Hoidat asiakkaille tilausvahvistukset. Vastaat asiakkaiden erilaisiin tiedusteluihin ja kyselyihin ja toimit linkkinä asiakkaan ja oman tuotannon välillä. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostiviestein.

Odotamme sinulta positiivista ja aurinkoista asiakaspalveluotetta, hyviä IT-taitoja (Word ja Excel), organisointikykyä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi tietämys tai kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta

  •  tehtävään soveltuvaa alan (tekninen ja/tai kaupallinen) koulutusta
  •  kokemusta vastaavista tehtävistä
  •  itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta ja omatoimisuutta tehtävien hoidossa
  •  englannin kielen hyvää osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan mukavassa tiimissä. Työsopimus tehdään aluksi pidempi 6 kk:n määräaikainen sopimus ja tehtävä saattaa johtaa vakinaistamiseen määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Palkkaus ammattitaitosi/ puusepänteollisuuden toimihenkilö tes mukainen.

Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi yritykseen ja sen järjestelmiin, kun aloitat tehtävässä. Lisäksi saat Go On Akatemian käytön sekä Go On:n henkilöstö-etuohjelman edut käyttöösi koko työsuhteesi ajan.

Lisätietoja Go On Ylivieska/ Sanna Laitala 0400 385 010, [email protected]

Laita hakemus, jos tehtäväkuvaus vastasi mitä haluat seuraavaksi tulevalta työltäsi! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemus siis www.go-on.fi ja varmista paikkasi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelukoordinaattori, Maler Oy, Ylivieska

69100 Kannus
85200 Alavieska
85140 Kalajoki
86220 Merijärvi
85500 Nivala
86300 Oulainen
85900 Reisjärvi
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti