Skip to main content

Asiakaspalvelun ammattilainen esihenkilötehtäviin Finnkinolle Tampereelle

Rakastatko elokuvia, sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Kaipaatko ihmisläheiseen työhön upeissa maailmanluokan puitteissa? Osaatko pitää langat käsissäsi ja hymyn huulillasi tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme ensiluokkaista elokuvaelämystä?
Etsimme Finnkinon Tampereen elokuvateattereihin Guest Experience Supervisoria esihenkilötehtäviin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Guest Experience Supervisorin tehtävässä toimit osana esihenkilötiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesihenkilönä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Lisäksi tehtävääsi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaittemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työtehtävä muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, mitä työsi tulee pitämään sisällään. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta energistä ja ihmisläheistä työotetta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Edellytämme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja. Myös luovuus ja kehittämismyönteisyys sekä innostava johtamisote katsotaan eduksi.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen. Barona hoitaa rekrytointiprosessia, mutta tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Finnkinon kirjoille. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, aloitus sopimuksen mukaan.

Mitä ominaisuuksia odotamme sinulta:

• Kokemusta liiketoimintayksikön tunnuslukujen analysoinnista

• Vahvaa kokemusta ja näyttöä esimiestyöstä

• Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, sekä paineensietokykyä

• Intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä

• Alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta esihenkilötyöhön soveltuvaa koulutusta

Mitä tarjoamme sinulle:

• Aitiopaikan elokuva-alalle

• Monipuoliset ja haastavat tehtävät kasvavalla alalla

• Mahdollisuudet kehittää ja kehittyä esimiehenä

• Elokuvaedun sekä muut Finnkinon kattavat edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemus ja cv oheisesta linkistä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, joten toimi pian. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Tervetuloa elämysten maailmaan!

Hae paikkaa viimeistään 17.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: safija.chabbi@barona.fi

Finnkino Cine Atlas

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 113 salia. Vuonna 2016 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä.

Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Viron, Liettuan, Latvian, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa.

Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut.

Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä.

Finnkino Oy:n palveluksessa on n. 360 työntekijää, joista suurin osa työskentelee teattereissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelun ammattilainen esihenkilötehtäviin Finnkinolle Tampereelle

Finnkino Cine Atlas
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus