Skip to main content

Asiakaspalvelun moniosaaja ABC Nihtisillan pesukadulle Espooseen

Asiakaspalvelun moniosaaja ABC Nihtisillan pesukadulle Espooseen, Espoo

Haemme ABC Nihtisillan pesukadulle reipasta asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Baronan kautta toukokuusta vuoden 2021 loppuun asti. Työtunnit ovat 20h/vko, ja vuoroja on pesukadun aukiolojen mukaan arkena ja viikonloppuna. Kesällä sinulla on mahdollisuus myös suurempaan tuntimäärään.

ABC Pesukatu on kesäkuussa 2020 avauttu uusi ja moderni autopesu Espoon Nihtisillassa. Työnkuva pesukadulla muodostuu asiakkaiden opastuksesta pesukadun palveluiden käytössä, jolla taataan paras asiakaskokemus. Laadunvarmistamiseksi työnkuvaan kuuluu myös pesukadun, sekä automaattiaseman ylläpidolliset tehtävät kuten: laitteiden toimivuuden varmistaminen, sekä puhtaanapito.

Et tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta, mutta odotamme toimeliasta, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen ja monipuoliseen työskentelyyn osana täysin uutta palvelukonseptia! Tehtävässä vaatimuksena on täysi-ikäisyys sekä sujuva suomen kielen taito.Huom! Työtehtävässä vuoroja on myös Kaaren ja Porttipuiston toimipisteissä, joten oma auto on tarpeellinen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae tehtävää pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 02.05.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: hok-rekrytointi@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelun moniosaaja ABC Nihtisillan pesukadulle Espooseen

Barona Myynti & Kauppa
Espoo
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.04.2021

Jaa työpaikkailmoitus