Skip to main content

Asiakaspalveluneuvoja Canal Digital (kesätyö)

Asiakaspalveluhenkinen tehopakkaus, etsimme sinua!

Etsimme nyt asiakkaallemme Teleperformancelle Tampereen keskustaan kolmea (3) kesätyöntekijää Canal Digitalin asiakaspalvelutiimiin!

Työnkuva

Asiakaspalvelussa Canal Digitalin asiakkaat ovat sinuun yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaita neuvotaan esimerkiksi teknisissä asioissa, laskuasioissa sekä kanavapakettien muutoksissa. Mukaudut nopeasti muutoksiin ja nautit hektisestä työtahdista. Lisäksi koet lisämyynnin tärkeäksi osaksi onnistunutta asiakaspalvelukokonaisuutta, joten myyntihenkisestä asenteesta on hyötyä!

Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus. Olet sosiaalinen tiimipelaaja etkä pelkää tehdä nopeita ratkaisuja asiakkaiden ongelmien selvittämiseksi. Työssäsi tulet käyttämään useita erinäisiä IT-järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen puhelin- ja asiakaspalvelutyöstä. Kiinnostus TV-tarjontaa kohtaan ei myöskään haittaa!

Työt alkavat palkallisella koulutuksella 10.5.2021. Toivomme, että pystyt työskentelemään vähintään elokuun loppuun asti. Työtä tehdään ma - pe kello 8-20 välillä, lauantaisin klo 9 -16. Koulutusjakson ajan töitä tehdään kello 09-17. Työtunteja on tarjolla tilanteesi mukaan joko 30 tai 37,5h/vko. 

Toivomme sinulta:

 - Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa sinulta parasta palvelua!
 - Pystyt soveltamaan saamasi koulutusta ratkaistaksesi asiakkaan ongelman mahdollisimman nopeasti ja ystävällisesti 
 - Olet oma-aloitteinen ja myyntihenkinen tiimipelaaja 
 - Sinulla on hyvät tietokoneen peruskäyttötaidot 
 - Opit helposti uusia järjestelmiä
 - Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea 
 - Englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaamisesi on hyvällä tasolla 
 - Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

Saat tueksesi ammattimaisten ja helposti lähestyttävien esimiesten tuen. Pääset tekemään töitä viihtyisiin toimitiloihin Tampereen keskustassa, työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan (alk. 9,80€/h) + projektikohtaiset lisät sekä tuloksesi mukaisen bonuksen. Tämän lisäksi saat pääset tekemään töitä energisten ja avuliaiden työkavereiden kanssa. 

Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.uniflex.fi ja liitä mukaan myös CV:si. 

Lisätietoja

Laura Honkanen 
HR konsultti
Uniflex Suomi Oy, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki 
050 537 4289 
laura.honkanen@uniflex.fi

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme
henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa http://www.uniflex.fi 

Hae tätä työpaikkaa

Asiakaspalveluneuvoja Canal Digital (kesätyö)

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus