Skip to main content

Asiakaspalvelupäällikkö K-Citymarket Tampere Turtola

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja iloisessa porukassa. Olemme myös 24h tavaratalo, joka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri.

Haluamme innostuneen asiakaspalvelupäällikön huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Tampere Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet yhteistyössä kahden muun osastopäällikön ja tavaratalojohtajan sekä kauppiaan kanssa johtaen arjen asiakaskokemusta, myös ennen ja jälkeen kauppakäynnin. Kassaosastolla on 45-60 henkilöä auttamassa sinua viemään palvelumme kohti henkilökohtaisinta ja arvostetuinta asiakaskokemusta.

Odotamme sinulta:
- kaupallista koulutusta
- K-Citymarketin kassatoimintojen sekä palvelumyynnin hallintaa
- aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- yhteistyö- ja paineensietokykyä
- esihenkilötausta katsotaan eduksi

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja esihenkilönä
- työpaikan kehittyvässä toimintaympäristössä
- ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tavaratalojohtaja Karita Syrjälä, puhelinnumero 050-5730314 tai sähköpostilla karita.syrjala@citymarket.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

----------------------------------------------------------------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Asiakaspalvelupäällikkö K-Citymarket Tampere Turtola

Pirkanmaa
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus