Skip to main content

Asiakaspalvelupäällikkö Välinehuolto

HUS ATeK Välinehuollon linja toteuttaa välinehuoltopalveluita HUS-sairaaloiden välinehuoltokeskuksissa, eri toimialojen yksiköissä sairaaloiden kampuksilla sekä jäsenkunnilta vuokratuissa välinehuoltotiloissa. Henkilöstöä linjalla on noin 500. Sisäisiä asiakkuuksia ovat HUS-sairaaloiden yksiköt ja ulkoisia asiakkuuksia useat HUS-piirin jäsenkunnat.

Haemme joukkoomme HUS Välinehuoltoon uutta asiakaspalvelupäällikköä, jonka vastuualueeseen kuuluu kokonaisvaltainen asiakkuuksien hallinta sisäisten asiakkaiden ja jäsenkuntien osalta. Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja välinehuollon linjan osastonhoitajien tuki asiakaskontakteissa on tehtävän ydintä. Lisäksi tehtävään kuuluu vastuu kuukausittaisesta välinehuollon palveluiden laskutuksesta, reklamaatioiden hoito ja sopimushallinta, sekä asiakastyytyväisyyskyselyiden teko, Eco-online vastuu, oppilaitosyhteistyö yms.

Näiden tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää perehtymistä käytössä olevaan tuotannonohjausjärjestelmään ja osallistumista sen kehittämiseen. Asiakaspalvelupäällikkö vastaa myös linjan some-näkyvyydestä ja kuuluu Leikkaussalit-, teho- ja kivunhoidon tulosyksikön sometiimiin. Välinehuollon asiakaspalvelupäällikkö on välinehuollon linjajohdon jäsen ja hänen esimiehensä on välinehuollon linjan linjajohtaja. Työpiste sijaitsee Meilahden kampuksella, mutta työ edellyttää liikkumista laajalti Uudenmaan alueella.

Edellytämme hyviä neuvottelutaitoja, tietoteknistä osaamista, joustavaa asennetta, terveydenhuoltoalan koulutusta ja välinehuollon toimialan tuntemusta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus. 

Työterveyshuollossa lisäksi: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö ja työterveyshuollon toteuttamiseen tarvittava koulutus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy lisää: linjajohtaja Sini-Vuokko Korpela, puh 0504660823, tavattavissa 6.7. ja 13.7. klo 12-14

Asiakaspalvelupäällikkö Välinehuolto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus