Skip to main content

Asiakaspalvelutaitoinen varastotyöntekijä

Etsimme reippaalla asenteella ja hyvillä asiakaspalvelutaidoilla sekä myyvällä otteella varustettua varastotyöntekijää Tampereelle. Tarjolla on monipuolinen työ, jossa jokainen päivä on erilainen!

Työnkuvaasi kuuluu erilaiset varaston työt, kuten kuorman purkaminen, tavaroiden vastaanotto, ja tilausten pakkaaminen sekä lähetys. Tehtävässäsi työskentelet myös itsenäisesti vastaanottaen tilauksia ja huolehtien niiden kirjauksesta järjestelmään sekä toimit asiakaspalvelussa luovuttaen tilattuja tuotteita asiakkaille. Asiakaskuntasi koostuu pääsääntöisesti yritysasiakkaista. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja tuomaan oman osaamisesi mukaan päivittäiseen työhön.

Varastotyöntekijänä menestyäksesi sinulla tulee olla oma-aloitteisuutta ja toimintatapasi on ripeä ja joustava. Otat vastuun omasta työstäsi ja hoidat tehtäväsi ammattitaitoisesti, täsmällisesti sekä työstäsi ylpeänä. Tehtävässä tarvitaan perus IT-taitoja. Trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työntekoon.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Etsimme tehtävään henkilöä, joka pystyy sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluaa kehittyä työssään. Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: noora.wahlberg@barona.fi, 050 527 7318

Metehe Oy

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen perheyritys, joka toimii viidellä eri paikkakunnalla.
Toimimme korkealaatuisten teräsohutlevyjen maahantuojana ja jatkojalostajana. Palvelemme kuluttajia ja teräsohutlevyä käyttävää teollisuutta suoraan tehtaalta sekä noutovarastoistamme. Valikoimastamme löytyvät katto- ja seinäpellit sekä julkisivuratkaisut rakennusteollisuudelle sekä yksityiselle rakentajalle nopeasti ja joustavasti. Ohutlevymyyntimme tarjoaa valmistavalle teollisuudelle laadukkaat esikäsittelytuotteet määrämittaisina keloina, nauhoina, arkkeina ja monimuotoisina reikälevyinä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelutaitoinen varastotyöntekijä

Barona Teollisuus
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Tuusula
Barona Teollisuus
Tuusula
Barona Teollisuus
Porvoo
Barona Teollisuus
Tuusula