Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelutehtävä toimistossa - Helsinki

Oletko aidosti asiakaspalvelusta pitävä aktiivinen tekijä? Tässä tarjolla hyvä mahdollisuus toimistossa tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön Helsingin ydinkeskustassa. 

Etsimme rahoitusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkilöä nuorekkaaseen ja mukavaan tiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Sopimus tehdään elokuun 2022 loppuun asti. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8.00 - 17.00 välille.

Tehtävän kuvaus 

Tehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa kuluttaja-asiakkaiden, mutta myös jonkin verran yritysasiakkaiden palvelua ja neuvontaa puhelimitse sekä sähköpostitse. Työhön kuuluu myös back office -tehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja aitoa halua palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon, toimit pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti eri tilanteissa ja pidät hyvää asiakaspalvelua kunnia-asianasi. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme suureksi eduksi. Arvostamme kaupallista koulutustaustaa sekä kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssäsi!

Jos koet asiakaspalvelun omaksesi ja olet iloinen ja aktiivinen tekijä, odotan hakemustasi mahdollisimman pian. Vastaan mielelläni myös mahdollisiin kysymyksiisi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 1.11.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Asiakaspalvelutehtävä toimistossa - Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus