Skip to main content

Asiakaspalvelutyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme ABC Kauhajoelle työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin kesätyöhön!

Hei sinä, tuu kesätöihin liikennemyymälään!

Haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin Kauhajoelle ABC:lle. Voit olla jo alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva. Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen!

Saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä niin liikennemyymälän kuin pikaruokaravintolankin puolella. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on plussaa, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoon. Perehdytämme työhön, joten aiempaa kokemusta ei edellytetä. Asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoa sekä asiakaspalvelutyötä kohtaan. Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelijalla on mahdollisuus jatkaa syksyllä työskentelyä vaikkapa opintojen ohella!

Kiinnostuitko? Jätäthän pikaisesti hakemuksesi, sillä täytämme paikan heti oikean tekijän löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 04.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi, 0503962812

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Asiakaspalvelutyöntekijä

Barona HoReCa
61800 Kauhajoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja