Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalveluvastaava

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Forest

www.metsaforest.com

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa Metsä Groupin emoyrityksen, Metsäliitto Osuuskunnan jäsenille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 100 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Tarjoamme omistajajäsenillemme kaikki tarvittavat metsänhoidon palvelut kestävän metsätalouden harjoittamiseen ja metsäomaisuuden arvon kasvattamiseen.

Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun Itämeren alueen kestävästi hoidetuista metsistä, valtaosan omistajajäseniltämme Suomesta. Toimitamme myös merkittävän määrän energiapuuta, kuorta ja purua jatkojalostukseen.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 840 henkilöä.

Haemme joukkoomme

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Espoon asiakaspalveluryhmään

Mitä pääset tekemään?

Haemme asiakaspalveluvastaavaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 20.9.2021-15.4.2022.

Olet osa asiakaspalveluryhmää ja toimipaikkasi on Espoo. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle. 

Asiakaspalveluvastaavana tehtäviisi kuuluvat:

- asiakaspalvelu kirjeitse, puhelimitse, sähköpostitse, chatissä ja Facebookissa

- metsänomistajien kontaktointi

Tehtävän ollessa määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, hakijan on itse varmistettava TE-toimiston sijaisuuden ehdot. Lue lisää TE-toimiston sivuilta vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdoista.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä metsä- tai kaupalliselta alalta katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Haluatko kuulla lisää?

Soita ja kysy lisää markkinointipäällikkö Katri Sedoffilta p. 040 864 4553.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 15.8.2021 saakka. Menestystä hakuun!